Hoe kunt u ons steunen! - Stichtingchauffeurstoekomst 2018

Ga naar de inhoud
TOT ZIENS
Beste collega's
Ook wij kunnen niet zonder het slijk der aarde, daarom hebben we nu een bankrekening geopend op naam van de "Stichting Chauffeurstoekomst" en vragen een ieder die ons wil steunen om geheel vrijwillig te doneren. Zodat wij onze activiteiten kunnen voortzetten zoals u van ons gewend bent en misschien zelfs wel te intensiveren.
De afgelopen drie jaar hebben we als bestuur alle kosten die dit met zich meebracht gezamenlijk gedragen en zullen natuurlijk onze bijdrage blijven doen, maar zoals met alle activiteiten kunnen we dit niet zonder uw steun. Chauffeurstoekomst is uw stem in de roerige wereld van transport en moet dit blijven, door uw steun kunnen we een podium creëren en een vuist vormen tegen de malafide praktijken die we dagelijks zien en horen en dat dit heel hard nodig blijkt te zijn hebben we 12 oktober kunnen zien in de reportage van Zembla.
Wij zijn ons ervan bewust dat we niet met één vingerknip de zaken kunnen veranderen, maar we kunnen vaak wel de aanzet geven om zaken aan het rollen te krijgen dankzij onze trouwe achterban. Zodat betreffenden zoals TLN, ILT, vakbonden, politiek, werkgevers, Europese Commissie etc, etc. aan het denken gezet worden en zo een wending kunnen bewerkstelligen aan de wanorde en ongelijkheid in de transportsector.
Graag wil ik jullie oproepen om te doneren op bankrekeningnummer,
ABN AMRO: NL35ABNA0484876546
T.N.V. Stichting Chauffeurstoekomst

En bij een minimale donatie van € 20,00 ontvang je een veiligheidshesje van chauffeurstoekomst
Ga na de pagina doneren geef even je adres gegevens door klik hier

Voor diegene die al een donatie hebben gedaan van minimaal € 20,00 geef dan even je adres gegevens ( voor zover die nog niet bekent zijn bij ons ) aan ons door klik hier

namens het bestuur van de Stichting Chauffeurstoekomst,
hartelijk dank voor uw bijdrage.
Loek Koenders  ( voorzitter )
Terug naar de inhoud